xx xx
logo

Boek uw reis zonder risico

AquAmazing Philippines is sinds 2004 ingeschreven bij de KvK in Nederland. Wij zijn niet rechtstreeks aangesloten bij Nederlandse garantiefondsen en verenigingen van reisburo's maar vertrouwen op onze eigen reputatie. Wij realiseren ons dat dit toch een bezwaar zou kunnen opleveren om uw reis naar de Filipijnen bij ons te boeken. Om u daarin tegemoet te komen kunt u bij ons kiezen uit twee opties:

  1. Indien u dit wenst kunt u bij ons betalen direct voor de aanvang van de reis. Dus niet weken of maanden voor aanvang van uw vakantie, zoals bij veel Nederlandse reisbureaus gebruikelijk is. In sommige gevallen vragen wij wel om een aanbetaling. U kunt betalen op een Nederlandse bankrekening. Het restant betaald u kort voor vertrek of u betaald direct bij aankomst op de Filippijnen, kontant of via internetbankieren.
  2. U boekt de gehele reis via één van onze agenten in Nederland, uw boeking valt dan geheel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en is uw betaling gedekt via SGR.

Gepubliceerde website prijzen, zijn indicatief voor de genoemde periode en altijd onder voorbehoud van koerswijzigingen en/of prijswijzigingen van genoemde hotels en vervoersbewijzen. Neem voor de definitieve prijs van uw reis altijd eerst contact met ons op.

Annuleren, mocht u door onvoorziene omstandigheden u reis moeten annuleren dan zullen wij ons conformeren aan de standaard annulerings voorwaarden zoals vermeld in de ANVR Reisvoorwaarden (Artikel12, lid 1). Om ook de kosten van een door u zelf geboekt ticket of een door ziekte of ongeval onderbroken reis te dekken raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Het sluiten van een reisverzekering met wereld dekking voor dekking van medische kosten, onderwatersport en diefstal van bagage tijdens uw vakantie raden wij altijd aan. Indien gewenst kunnen wij u hierover adviseren of u kunt een dergelijke verzekering via ons afsluiten.

Wijzigingen in de tours, met name in het regenseizoen kan het voorkomen dat bepaalde toers, bootreizen of vluchten niet door kunnen gaan. Voor met name het rondreizen in de bergen zijn het beschreven programma en de genoemde reistijden slechts ter indicatie. Door de lokale weersomstandigheden en de soms van dag tot dag verschillende wegcondities kan het nodig zijn delen van het programma aan te passen. In voorkomende gevallen vragen wij uw begrip en het vertouwen dat wij altijd de voor u meest veilige en comfortabele oplossing zullen vinden.

Bepaal zelf de mate van comfort tijdens uw reis. De Filippijnen kennen (nog) geen massa-toerisme en er zijn veel mogelijkheden om op eigen gelegenheid rond te reizen. De “Pinoy” zijn vriendelijke mensen die bijna allemaal Engels spreken. De Filippijnen is echter ook een Aziatisch ontwikkelingsland. Sommige voorzieningen zijn niet altijd zoals wij in Europa gewend zijn.

Een zeker aanpassings-vermogen is dus vereist. Het toerisme staat nog echt in de kinderschoenen en de Filippino begrijpt niet altijd wat de Europese toerist verwacht. Maar de Filippino's zijn zeer vriendelijk en met geduld en tact bereikt men vrijwel altijd wat men verlangt. Ook de hotelvoorzieningen zijn soms wat minder dan in andere landen.

Indien zaken in een hotel niet helemaal in orde zijn zal er vrijwel altijd een goede oplossing gevonden kunnen worden. De Filippino zelf leeft doorgaans eenvoudig en kan zich niet altijd goed een voorstelling maken wat een toerist verlangt. Lees hier wat u tijdens de reis van ons mag verwachten.

De Filippijnen is een toeristische bestemming in ontwikkeling. Dit heeft soms gevolgen, waar u rekening mee moet houden. De prijs kwaliteit verhouding van hotels is zeker niet constant en wij kiezen er dan ook bewust voor om in veel gevallen geen hotelnamen in onze beschrijving van de rondreizen of duikreizen op te nemen. Zodoende houden wij de vrijheid om steeds opnieuw voor u de beste deal te sluiten.

De Fillippijnen heeft een tropisch klimaat. Dit heeft tot gevolg dat zelfs in 4 of 5 sterren hotels weleens ongedierte voorkomt zoals kakkerlakken. Indien Uw kamer niet geheel schoon is dan kan met vriendelijkheid een hoop worden opgelost.