xx xx
logo

Waarom via ons boeken

Sinds de komst van internet staat de reiswereld danig op z’n kop. Was het reisbureau vroeger uw enige toegang tot een leuke vakantie, hotel of verre bestemming als de Filipijnen. Tegenwoordig klikt u in no-time de hele wereld rond en kunt met bijna iedereen rechtstreeks zaken doen. Fantastisch maar hoe weet u nu zeker dat bij aankomst uw kamer of vervoer daadwerkelijk is geregeld?

Wie geeft u onafhankelijk advies voor een individuele reis, in deze overvloed van informatie waarin iedereen zich uiteraard als beste naar voren schuift? Hoe knoopt u dat specifiek door u gewenste reisschema aan elkaar? Wie kan u iets meer uitleggen over de lokale cultuur, gebruiken en gewoontes? Hoe maakt u uw specifieke interesses en wensen (maatwerk) kenbaar?

Wat doet u als b.v. door weersomstandigheden het individuele reisschema moet worden aangepast? Wie behartigt uw belangen als er zich om wat voor reden dan ook tijdens uw rondreis of duikreis onverwachte zaken voordoen? De Filippijnen is een Aziatisch ontwikkelingsland waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat.

Ondanks een perfect georganiseerde rondreis of duikreis zult u in een land als de Filippijnen altijd tegen onverwachte zaken aanlopen. Dat is ook deels de charme van de Filipijnen. Toch prettig om te weten dat wij 24uur per dag bereikbaar zijn en in indien gewenst snel ter plekke kunnen zijn.

Allereerst en vanzelfsprekend kunt u bij ons altijd rekenen op een vertrouwde en gegarandeerde boeking. Kenmerkend voor onze individuele aanpak is dat wij middels persoonlijk contact, vooraf goed inventariseren wat uw wensen en specifieke behoeften zijn.

Tijdens de reis op de Filippijnen vinden wij het belangrijk om van tijd tot tijd even te checken of er voldaan wordt aan de verwachtingen en of er wellicht gewijzigde of nieuwe wensen zijn. Twintig jaar praktijk ervaring heeft ons geleerd dat dit eigenlijk alleen goed mogelijk is door ook tijdens de reis persoonlijk contact met u te houden. Tegewoordiger doen we dit via whatsapp vanuit Nederland. Met individueel bedoelen we dan: alleen, samen met uw partner, gezin met kinderen of met een groepje vrienden of kennissen.

Een vakantie naar de Filippijnen is voor bijna iedereen een hoogtepunt en wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw rondreis of duikreis een succes wordt. Wij verzorgen (veelal in eigen beheer) individuele rondreizen, duiktoers & -cursussen, hotel accomodaties, binnenlandse vluchten, tickets voor veerboten, verhuur van auto’s, motorfietsen etc. etc.

Wij hopen u spoedig te verwelkomen in de FILIPIJNEN of zoals Filippino's zeggen:

Mabuhay Sa Pilipinas