xx xx
logo

Wat mag u verwachten

Kenmerkend voor onze individuele aanpak is dat wij middels persoonlijk contact, vooraf goed inventariseren wat uw wensen en specifieke behoeften zijn. Tijdens de reis op de Filippijnen vinden wij het belangrijk om van tijd tot tijd even te checken of er voldaan wordt aan de verwachtingen en of er wellicht gewijzigde of nieuwe wensen zijn. Twintig jaar praktijk ervaring heeft ons geleerd dat wij dit het liefst van dichtbij (dus ter plaatse) monitoren en niet zonder meer uit willen besteden.

Last but surely not least kunt u bij ons altijd rekenen op een vertrouwde en gegarandeerde boeking.

Een van de charmes van de Filipijnen is dat het (nog) geen massa-toerisme kent. Soms heeft dit echter ook onvoorziene omstandigheden voor uw vakantie tot gevolg waar u rekening mee dient te houden. Voorzieningen zijn niet altijd zoals wij in Europa gewend zijn en een zeker aanpassings-vermogen is dus vereist. Het toerisme staat nog echt in de kinderschoenen en de Filippino begrijpt niet altijd wat de Europese toerist verwacht. Maar de Filippino's zijn zeer vriendelijk en met geduld en tact bereikt men vrijwel altijd wat men verlangt. Wij kunnen u veel van deze ongemakken uit handen nemen maar uiteindelijk bepaalt u zelf welke mate van comfort u tijdens uw reis wenst.

Dit kan aan de hand van een drietal comfort indicatoren: Pinoy   Happy Tourist of Relax

Deze mate van comfort komt onder andere tot uitdrukking in het soort accomodatie en vervoer of in hoeverre bijvoorbeeld maaltijden en excursies optioneel of inclusief zijn alsmede de mate van begeleiding tijdens de reis.

Op onze website vermelde reizen en prijzen zijn opgezet in de “Happy Tourist” klasse, in veel gevallen kunnen wij deze toers voor u omzetten in een goedkopere “Pinoy” of duurdere “Relax” variant. U kunt dit aangeven wanneer u contact met ons op neemt.