xx xx
logo

Wie zijn wij?

AquAmazing Philippines is een onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie die reeds meer dan vijftien jaar werkzaam is op de Filipijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het ter plaatse organiseren en begeleiden van luxe individuele reizen en duikreizen naar de Filipijnen. Hierbij staat het leveren van een maatwerk vakantie voorop. Het uitgangspunt hierbij is om u de Filipijnse cultuur van binnenuit te laten beleven terwijl u toch kunt ontspannen in de luxe en het comfort van een perfect georganiseerde duikreis of vakantie naar de Filipijnen.

Door de jaren heen hebben wij over de hele Filipijnen een uitgebreid netwerk opgebouwd van lokale gidsen, chauffeurs, goede/betrouwbare duikscholen, luxe hotels maar ook schone en gastvrije accommodatie op zelfs de kleinste eilanden. Doordat wij zelf ter plekke vertegenwoordigd zijn kunnen wij ook tijdens uw reis goed een vinger aan de pols houden. Onze medewerkers op de Filippijnen nemen het programma nog eens met u door en maken u de eerste dag(en) wegwijs. Tevens zijn zij eerste aanspreekpunt voor de rest van uw vakantie. Indien u dit wenst kan dit ook in het Nederlands en bieden wij (optioneel) Nederlandse reisbegeleiding aan tijdens uw reis.

Uiteraard is dit een voordeel indien uw kennis van de Engelse taal niet optimaal is maar er zijn ook andere voordelen. De “Nederlandse” medewerk(st)ers van ons reisbureau wonen zelf al lange tijd op de Filipijnen en kunnen u als geen ander achtergrondinformatie geven bij een groot aantal onderwerpen. Tijdens uw verblijf op de Filipijnen zult u ongetwijfeld tegen vragen of opmerkingen over de Filipijnse cultuur, geschiedenis of politiek aanlopen. In dat geval kan de reisleid(st)er u hier vanuit een “Westerse” blik toelichting bij geven. Bovendien zal zij/hij u tijdens het verblijf alle (reis)beslommeringen uit handen nemen zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw vakantie.

De Filipijnen is een Aziatisch ontwikkelingsland waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Ondanks een perfect georganiseerde rondreis of duikreis zult u in een land als de Filipijnen altijd tegen onverwachte zaken aanlopen. Dat is ook deels de charme van de Filipijnen. Toch prettig om te weten dat wij in voorkomende gevallen 24uur per dag bereikbaar zijn en in indien gewenst snel ter plekke kunnen zijn.

De eigenaar van AquAmazing Philippines, Peter of Pedro zoals de mensen hem in de reiswereld hem kennen heeft ruim 25 jaar ervaring met het persoonlijk organiseren en begeleiden van individuele luxe rondreizen en duikreizen in Zuid Oost Azië. Hij woonde eerst in Thailand (Phuket) en daarna een jaar of vijftien op de Filipijnen. Tevens heeft hij zelf onder het PADI systeem een aantal jaren op de Filipijnen duikles gegeven en als (onderwater) gids gewerkt. De naam AquAmazing Philippines is al sinds 2004 een handelsnaam van zijn eigen bedrijf "Life Unlimited" en heeft een reputatie opgebouwd ten aanzien van hoge service en kwaliteit.

Peter woont sinds 2016 weer in Nederland en werkt naast het reisburo als zelfstandig coach en hulpverlener. Zie voor meer informatie de website: PeterTerHeegde.nl